Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8124
Назва: Напрями підвищення ефективності діяльності підприємств ресторанного господарства
Інші назви: Areas of increase of efficiency of enterprises of restaurant industry
Автори: Сахно, Л.О.
Дата публікації: 2018
Ключові слова: економічна ефективність
ресторанне господарство
фінансовий результат
витрати
прибуток
рентабельність
economic efficiency
restaurant economy
financial result
expenses
profit
profitability
Короткий огляд (реферат): У роботі досліджуються теоретичні основи ефективності діяльності підприємств ресторанного господарства. Аналізується стан фінансово-господарської діяльності ресторанного комплексу «Тиха гавань» за 2015-2016 роки. Обґрунтовуються пропозиції із підвищення економічної ефективності ресторанного комплексу «Тиха гавань».
In this work the theoretical bases of efficiency of enterprises of restaurant industry are investigated. The state of financial-economic activity of the restaurant complex "Silent Harbor" for 2015-2016 is analyzed. Proposals for improving the economic efficiency of the restaurant complex "Tychy havana" are grounded.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8124
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дипломна робота.pdf376,27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.