Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8124
Title: Напрями підвищення ефективності діяльності підприємств ресторанного господарства
Other Titles: Areas of increase of efficiency of enterprises of restaurant industry
Authors: Сахно, Л.О.
Issue Date: 2018
Keywords: економічна ефективність
ресторанне господарство
фінансовий результат
витрати
прибуток
рентабельність
economic efficiency
restaurant economy
financial result
expenses
profit
profitability
Abstract: У роботі досліджуються теоретичні основи ефективності діяльності підприємств ресторанного господарства. Аналізується стан фінансово-господарської діяльності ресторанного комплексу «Тиха гавань» за 2015-2016 роки. Обґрунтовуються пропозиції із підвищення економічної ефективності ресторанного комплексу «Тиха гавань».
In this work the theoretical bases of efficiency of enterprises of restaurant industry are investigated. The state of financial-economic activity of the restaurant complex "Silent Harbor" for 2015-2016 is analyzed. Proposals for improving the economic efficiency of the restaurant complex "Tychy havana" are grounded.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8124
Appears in Collections:Центр заочної та вечірньої форм навчання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дипломна робота.pdf376,27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.