Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8124
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСахно, Л.О.-
dc.date.accessioned2018-12-13T22:51:36Z-
dc.date.available2018-12-13T22:51:36Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8124-
dc.description.abstractУ роботі досліджуються теоретичні основи ефективності діяльності підприємств ресторанного господарства. Аналізується стан фінансово-господарської діяльності ресторанного комплексу «Тиха гавань» за 2015-2016 роки. Обґрунтовуються пропозиції із підвищення економічної ефективності ресторанного комплексу «Тиха гавань».ru_RU
dc.description.abstractIn this work the theoretical bases of efficiency of enterprises of restaurant industry are investigated. The state of financial-economic activity of the restaurant complex "Silent Harbor" for 2015-2016 is analyzed. Proposals for improving the economic efficiency of the restaurant complex "Tychy havana" are grounded.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectекономічна ефективністьru_RU
dc.subjectресторанне господарствоru_RU
dc.subjectфінансовий результатru_RU
dc.subjectвитратиru_RU
dc.subjectприбутокru_RU
dc.subjectрентабельністьru_RU
dc.subjecteconomic efficiencyru_RU
dc.subjectrestaurant economyru_RU
dc.subjectfinancial resultru_RU
dc.subjectexpensesru_RU
dc.subjectprofitru_RU
dc.subjectprofitabilityru_RU
dc.titleНапрями підвищення ефективності діяльності підприємств ресторанного господарстваru_RU
dc.title.alternativeAreas of increase of efficiency of enterprises of restaurant industryru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дипломна робота.pdf376,27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.