Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8125
Назва: | Чинники та шляхи зростання прибутку від господарської діяльності в ресторанному підприємстві |
Інші назви: | Factors and ways of growth of profit from business activity in a restaurant enterprise |
Автори: | Черкаська, М.О. |
Дата публікації: | 2018 |
Ключові слова: | ресторанні підприємства прибуток оподаткування restaurant enterprises profit taxation |
Короткий огляд (реферат): | Мета дипломної роботи визначила її зміст. Основними напрямками дослідження в даній роботі є визначення економічної суті та функцій прибутку, його ролі в діяльності підприємства, видів та джерел формування, і аналіз прибутку. Також була звернута велика увага на аналіз складу доходів та витрат, етапів формування та резервів збільшення прибутку
підприємства. The purpose of the thesis was to determine its content. The main areas of research in this paper are to determine the economic substance and functions of profit, its role in the activities of the enterprise, types and sources of formation, and profit analysis. Also, a great deal of attention was paid to the analysis of income and expenditure composition, formation stages and increase in profit margins enterprises |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8125 |
Розташовується у зібраннях: | Центр заочної та вечірньої форм навчання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дипломна робота.pdf | 401,97 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.