Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8125
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧеркаська, М.О.-
dc.date.accessioned2018-12-13T22:54:16Z-
dc.date.available2018-12-13T22:54:16Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8125-
dc.description.abstractМета дипломної роботи визначила її зміст. Основними напрямками дослідження в даній роботі є визначення економічної суті та функцій прибутку, його ролі в діяльності підприємства, видів та джерел формування, і аналіз прибутку. Також була звернута велика увага на аналіз складу доходів та витрат, етапів формування та резервів збільшення прибутку підприємства.ru_RU
dc.description.abstractThe purpose of the thesis was to determine its content. The main areas of research in this paper are to determine the economic substance and functions of profit, its role in the activities of the enterprise, types and sources of formation, and profit analysis. Also, a great deal of attention was paid to the analysis of income and expenditure composition, formation stages and increase in profit margins enterprises-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectресторанні підприємстваru_RU
dc.subjectприбутокru_RU
dc.subjectоподаткуванняru_RU
dc.subjectrestaurant enterprisesru_RU
dc.subjectprofitru_RU
dc.subjecttaxationru_RU
dc.titleЧинники та шляхи зростання прибутку від господарської діяльності в ресторанному підприємствіru_RU
dc.title.alternativeFactors and ways of growth of profit from business activity in a restaurant enterpriseru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дипломна робота.pdf401,97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.