Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8128
Назва: Розробка стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємств готельно –ресторанного бізнесу
Інші назви: Development of the strategy of increasing the competitiveness of enterprises of the hotel-rescue business
Автори: Федченко, Ю.Д.
Дата публікації: 2018
Ключові слова: готельно-ресторанних бізнес
економічна криза
конкурентоспроможность підприємства
hotel and restaurant business
the economic crisis
the competitiveness of the enterprise
Короткий огляд (реферат): Мета і завдання дослідження полягають у формуванні теоретико-методологічних положень та практичних рекомендацій щодо розробки ефективної стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу в умовах економічної кризи.
The purpose and tasks of the study are to formulate theoretical and methodological provisions and practical recommendations for the development of an effective strategy for improving the competitiveness of enterprises of hotel and restaurant business in the conditions of the economic crisis.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8128
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота.pdf247,21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Реферат.pdf268,27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.