Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8128
Title: Розробка стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємств готельно –ресторанного бізнесу
Other Titles: Development of the strategy of increasing the competitiveness of enterprises of the hotel-rescue business
Authors: Федченко, Ю.Д.
Issue Date: 2018
Keywords: готельно-ресторанних бізнес
економічна криза
конкурентоспроможность підприємства
hotel and restaurant business
the economic crisis
the competitiveness of the enterprise
Abstract: Мета і завдання дослідження полягають у формуванні теоретико-методологічних положень та практичних рекомендацій щодо розробки ефективної стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу в умовах економічної кризи.
The purpose and tasks of the study are to formulate theoretical and methodological provisions and practical recommendations for the development of an effective strategy for improving the competitiveness of enterprises of hotel and restaurant business in the conditions of the economic crisis.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8128
Appears in Collections:Факультет міжнародної економіки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кваліфікаційна робота.pdf247,21 kBAdobe PDFView/Open
Реферат.pdf268,27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.