Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8128
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФедченко, Ю.Д.-
dc.date.accessioned2018-12-14T11:19:36Z-
dc.date.available2018-12-14T11:19:36Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8128-
dc.description.abstractМета і завдання дослідження полягають у формуванні теоретико-методологічних положень та практичних рекомендацій щодо розробки ефективної стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу в умовах економічної кризи.ru_RU
dc.description.abstractThe purpose and tasks of the study are to formulate theoretical and methodological provisions and practical recommendations for the development of an effective strategy for improving the competitiveness of enterprises of hotel and restaurant business in the conditions of the economic crisis.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectготельно-ресторанних бізнесru_RU
dc.subjectекономічна кризаru_RU
dc.subjectконкурентоспроможность підприємстваru_RU
dc.subjecthotel and restaurant businessru_RU
dc.subjectthe economic crisisru_RU
dc.subjectthe competitiveness of the enterpriseru_RU
dc.titleРозробка стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємств готельно –ресторанного бізнесуru_RU
dc.title.alternativeDevelopment of the strategy of increasing the competitiveness of enterprises of the hotel-rescue businessru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота.pdf247,21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Реферат.pdf268,27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.