Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8177
Назва: Виявлення особливостей організації обслуговування в кафе
Інші назви: Identification of the features of the organization of service in the cafe
Автори: Галасюк, С.С.
Galasyuk, S.
Бібліографічний опис: Виявлення особливостей організації обслуговування в кафе / С. С. Галасюк, Н. М. Реус // Механізми економічного зростання і конкурентоспроможності національного господарства: збірник матеріалів Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Київ, 08.12.2018 р.). – У 2-х частинах. – Київ: ГО «Київський економічний науковий центр», 2018. – Ч. 1. – С. 57-62.
Дата публікації: 2018
Видавництво: ГО «Київський економічний науковий центр»
Ключові слова: кафе
різновиди кафе
національні стандарти по закладах ресторанного господарства
особливості обслуговування в кафе
cafe
varieties of cafes
national standards for catering establishments
service features in the cafe
тези доповідей
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена виявленню особливостей організації обслуговування в кафе. Проаналізована структура основних та додаткових послуг кафе за національними стандартами України. Виявлена специфіка обслуговування в кафе у порівнянні з ресторанами. Представлені формати кафе, які можуть бути успішними в умовах сьогодення.
The article is devoted to revealing features of the organization of service in a cafe. The structure of basic and additional cafe services according to the national standards of Ukraine is analyzed. The specifics of service in the cafe are compared with restaurants. Presented formats of cafes that can be successful now.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8177
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.