Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8177
Title: Виявлення особливостей організації обслуговування в кафе
Other Titles: Identification of the features of the organization of service in the cafe
Authors: Галасюк, С.С.
Galasyuk, S.
Citation: Виявлення особливостей організації обслуговування в кафе / С. С. Галасюк, Н. М. Реус // Механізми економічного зростання і конкурентоспроможності національного господарства: збірник матеріалів Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Київ, 08.12.2018 р.). – У 2-х частинах. – Київ: ГО «Київський економічний науковий центр», 2018. – Ч. 1. – С. 57-62.
Issue Date: 2018
Publisher: ГО «Київський економічний науковий центр»
Keywords: кафе
різновиди кафе
національні стандарти по закладах ресторанного господарства
особливості обслуговування в кафе
cafe
varieties of cafes
national standards for catering establishments
service features in the cafe
тези доповідей
Abstract: Стаття присвячена виявленню особливостей організації обслуговування в кафе. Проаналізована структура основних та додаткових послуг кафе за національними стандартами України. Виявлена специфіка обслуговування в кафе у порівнянні з ресторанами. Представлені формати кафе, які можуть бути успішними в умовах сьогодення.
The article is devoted to revealing features of the organization of service in a cafe. The structure of basic and additional cafe services according to the national standards of Ukraine is analyzed. The specifics of service in the cafe are compared with restaurants. Presented formats of cafes that can be successful now.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8177
Appears in Collections:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.