Виявлення особливостей організації обслуговування в кафе
Вантажиться...
Дата
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ГО «Київський економічний науковий центр»
Анотація
Стаття присвячена виявленню особливостей організації обслуговування в кафе. Проаналізована структура основних та додаткових послуг кафе за національними стандартами України. Виявлена специфіка обслуговування в кафе у порівнянні з ресторанами. Представлені формати кафе, які можуть бути успішними в умовах сьогодення.
The article is devoted to revealing features of the organization of service in a cafe. The structure of basic and additional cafe services according to the national standards of Ukraine is analyzed. The specifics of service in the cafe are compared with restaurants. Presented formats of cafes that can be successful now.
The article is devoted to revealing features of the organization of service in a cafe. The structure of basic and additional cafe services according to the national standards of Ukraine is analyzed. The specifics of service in the cafe are compared with restaurants. Presented formats of cafes that can be successful now.
Опис
Бібліографічний опис
Виявлення особливостей організації обслуговування в кафе / С. С. Галасюк, Н. М. Реус // Механізми економічного зростання і конкурентоспроможності національного господарства: збірник матеріалів Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Київ, 08.12.2018 р.). – У 2-х частинах. – Київ: ГО «Київський економічний науковий центр», 2018. – Ч. 1. – С. 57-62.