Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8177
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГаласюк, С.С.-
dc.contributor.authorGalasyuk, S.-
dc.date.accessioned2019-01-14T08:29:07Z-
dc.date.available2019-01-14T08:29:07Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationВиявлення особливостей організації обслуговування в кафе / С. С. Галасюк, Н. М. Реус // Механізми економічного зростання і конкурентоспроможності національного господарства: збірник матеріалів Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Київ, 08.12.2018 р.). – У 2-х частинах. – Київ: ГО «Київський економічний науковий центр», 2018. – Ч. 1. – С. 57-62.ru_RU
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8177-
dc.description.abstractСтаття присвячена виявленню особливостей організації обслуговування в кафе. Проаналізована структура основних та додаткових послуг кафе за національними стандартами України. Виявлена специфіка обслуговування в кафе у порівнянні з ресторанами. Представлені формати кафе, які можуть бути успішними в умовах сьогодення.ru_RU
dc.description.abstractThe article is devoted to revealing features of the organization of service in a cafe. The structure of basic and additional cafe services according to the national standards of Ukraine is analyzed. The specifics of service in the cafe are compared with restaurants. Presented formats of cafes that can be successful now.-
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherГО «Київський економічний науковий центр»ru_RU
dc.subjectкафеru_RU
dc.subjectрізновиди кафеru_RU
dc.subjectнаціональні стандарти по закладах ресторанного господарстваru_RU
dc.subjectособливості обслуговування в кафеru_RU
dc.subjectcaferu_RU
dc.subjectvarieties of cafesru_RU
dc.subjectnational standards for catering establishmentsru_RU
dc.subjectservice features in the caferu_RU
dc.subjectтези доповідей-
dc.titleВиявлення особливостей організації обслуговування в кафеru_RU
dc.title.alternativeIdentification of the features of the organization of service in the caferu_RU
dc.typeConference Abstractru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.