Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8177
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Галасюк, С.С. | - |
dc.contributor.author | Galasyuk, S. | - |
dc.date.accessioned | 2019-01-14T08:29:07Z | - |
dc.date.available | 2019-01-14T08:29:07Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Виявлення особливостей організації обслуговування в кафе / С. С. Галасюк, Н. М. Реус // Механізми економічного зростання і конкурентоспроможності національного господарства: збірник матеріалів Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Київ, 08.12.2018 р.). – У 2-х частинах. – Київ: ГО «Київський економічний науковий центр», 2018. – Ч. 1. – С. 57-62. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8177 | - |
dc.description.abstract | Стаття присвячена виявленню особливостей організації обслуговування в кафе. Проаналізована структура основних та додаткових послуг кафе за національними стандартами України. Виявлена специфіка обслуговування в кафе у порівнянні з ресторанами. Представлені формати кафе, які можуть бути успішними в умовах сьогодення. | ru_RU |
dc.description.abstract | The article is devoted to revealing features of the organization of service in a cafe. The structure of basic and additional cafe services according to the national standards of Ukraine is analyzed. The specifics of service in the cafe are compared with restaurants. Presented formats of cafes that can be successful now. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.publisher | ГО «Київський економічний науковий центр» | ru_RU |
dc.subject | кафе | ru_RU |
dc.subject | різновиди кафе | ru_RU |
dc.subject | національні стандарти по закладах ресторанного господарства | ru_RU |
dc.subject | особливості обслуговування в кафе | ru_RU |
dc.subject | cafe | ru_RU |
dc.subject | varieties of cafes | ru_RU |
dc.subject | national standards for catering establishments | ru_RU |
dc.subject | service features in the cafe | ru_RU |
dc.subject | тези доповідей | - |
dc.title | Виявлення особливостей організації обслуговування в кафе | ru_RU |
dc.title.alternative | Identification of the features of the organization of service in the cafe | ru_RU |
dc.type | Conference Abstract | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Галасюк С.С. Виявлення особливостей організації обслуговування в кафе.pdf | 219,21 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.