Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8287
Назва: Економічне обґрунтування проекту створення ресторану
Інші назви: Economic feasibility of a restaurant project
Автори: Кніазян, Н.Н.
Дата публікації: 2018
Ключові слова: ресторанний бізнес
restaurant business
Короткий огляд (реферат): Метою випускної роботи є дослідити теоретичні, методичні та прикладні аспекти започаткування власної справи в сфері ресторанного бізнесу.
The purpose of the graduation work is to investigate the theoretical, methodological and applied aspects of starting their own business in the sphere of restaurant business.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8287
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дипломна робота.pdf211,3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.