Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8287
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кніазян, Н.Н. | - |
dc.date.accessioned | 2019-01-30T23:53:59Z | - |
dc.date.available | 2019-01-30T23:53:59Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8287 | - |
dc.description.abstract | Метою випускної роботи є дослідити теоретичні, методичні та прикладні аспекти започаткування власної справи в сфері ресторанного бізнесу. | ru_RU |
dc.description.abstract | The purpose of the graduation work is to investigate the theoretical, methodological and applied aspects of starting their own business in the sphere of restaurant business. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | ресторанний бізнес | ru_RU |
dc.subject | restaurant business | ru_RU |
dc.title | Економічне обґрунтування проекту створення ресторану | ru_RU |
dc.title.alternative | Economic feasibility of a restaurant project | ru_RU |
dc.type | Diplomas | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Факультет економіки і управління підприємництвом |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дипломна робота.pdf | 211,3 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.