Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8295
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Маргарян, Е.Ш. | - |
dc.date.accessioned | 2019-02-01T21:04:27Z | - |
dc.date.available | 2019-02-01T21:04:27Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8295 | - |
dc.description.abstract | Мета випускної роботи — дослідити теоретичні, методичні та прикладні аспекти започаткування власної справи в сфері ресторанного господарства. | ru_RU |
dc.description.abstract | The purpose of the final work - to study the theoretical, methodological and applied aspects of starting their own business in the restaurant industry. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | ринок HUB | ru_RU |
dc.subject | HUB market | ru_RU |
dc.title | Економічне обґрунтування проекту відкриття HUB | ru_RU |
dc.title.alternative | Economic justification for the HUB project | ru_RU |
dc.type | Diplomas | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Факультет економіки і управління підприємництвом |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дипломна робота.pdf | 304,96 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.