Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8304
Назва: | Економічне обґрунтування проекту створення кафе-кондитерської |
Інші назви: | Economic justification for the project of creating a cafe-confectionery |
Автори: | Кніазян, В.Н. |
Дата публікації: | 2018 |
Ключові слова: | ресторанного господарства системи оподаткування кондитерська restaurant economy taxation system confectionery |
Короткий огляд (реферат): | Мета випускної роботи – дослідити теоретичні, методичні та прикладні аспекти започаткування власної справи у сфері ресторанного господарства. The purpose of the final work is to study the theoretical, methodological and applied aspects of starting a business in the sphere of restaurant industry. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8304 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет економіки і управління підприємництвом |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дипломна робота.pdf | 240,43 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.