Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8304
Назва: Економічне обґрунтування проекту створення кафе-кондитерської
Інші назви: Economic justification for the project of creating a cafe-confectionery
Автори: Кніазян, В.Н.
Дата публікації: 2018
Ключові слова: ресторанного господарства
системи оподаткування
кондитерська
restaurant economy
taxation system
confectionery
Короткий огляд (реферат): Мета випускної роботи – дослідити теоретичні, методичні та прикладні аспекти започаткування власної справи у сфері ресторанного господарства.
The purpose of the final work is to study the theoretical, methodological and applied aspects of starting a business in the sphere of restaurant industry.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8304
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дипломна робота.pdf240,43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.