Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8304
Title: Економічне обґрунтування проекту створення кафе-кондитерської
Other Titles: Economic justification for the project of creating a cafe-confectionery
Authors: Кніазян, В.Н.
Issue Date: 2018
Keywords: ресторанного господарства
системи оподаткування
кондитерська
restaurant economy
taxation system
confectionery
Abstract: Мета випускної роботи – дослідити теоретичні, методичні та прикладні аспекти започаткування власної справи у сфері ресторанного господарства.
The purpose of the final work is to study the theoretical, methodological and applied aspects of starting a business in the sphere of restaurant industry.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8304
Appears in Collections:Факультет економіки і управління підприємництвом

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дипломна робота.pdf240,43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.