Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8304
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кніазян, В.Н. | - |
dc.date.accessioned | 2019-02-01T21:54:07Z | - |
dc.date.available | 2019-02-01T21:54:07Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8304 | - |
dc.description.abstract | Мета випускної роботи – дослідити теоретичні, методичні та прикладні аспекти започаткування власної справи у сфері ресторанного господарства. | ru_RU |
dc.description.abstract | The purpose of the final work is to study the theoretical, methodological and applied aspects of starting a business in the sphere of restaurant industry. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | ресторанного господарства | ru_RU |
dc.subject | системи оподаткування | ru_RU |
dc.subject | кондитерська | ru_RU |
dc.subject | restaurant economy | ru_RU |
dc.subject | taxation system | ru_RU |
dc.subject | confectionery | ru_RU |
dc.title | Економічне обґрунтування проекту створення кафе-кондитерської | ru_RU |
dc.title.alternative | Economic justification for the project of creating a cafe-confectionery | ru_RU |
dc.type | Diplomas | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Факультет економіки і управління підприємництвом |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дипломна робота.pdf | 240,43 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.