Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8304
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКніазян, В.Н.-
dc.date.accessioned2019-02-01T21:54:07Z-
dc.date.available2019-02-01T21:54:07Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8304-
dc.description.abstractМета випускної роботи – дослідити теоретичні, методичні та прикладні аспекти започаткування власної справи у сфері ресторанного господарства.ru_RU
dc.description.abstractThe purpose of the final work is to study the theoretical, methodological and applied aspects of starting a business in the sphere of restaurant industry.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectресторанного господарстваru_RU
dc.subjectсистеми оподаткуванняru_RU
dc.subjectкондитерськаru_RU
dc.subjectrestaurant economyru_RU
dc.subjecttaxation systemru_RU
dc.subjectconfectioneryru_RU
dc.titleЕкономічне обґрунтування проекту створення кафе-кондитерськоїru_RU
dc.title.alternativeEconomic justification for the project of creating a cafe-confectioneryru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дипломна робота.pdf240,43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.