Економічне обґрунтування проекту створення пекарні «Бріош»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У роботі розглянуто загальну концепцію створення хлібопекарського бізнесу в Україні, охарактеризовано бізнес-ідею щодо започаткування хлібопекарської справи, розглянуто нормативно-правові засади виробництва хлібобулочної продукції; обґрунтовано вибір організаційно-правової форми та системи оподаткування новостворюваного бізнесу. Проаналізовано кон’юнктуру ринку хлібопекарської продукції; сформовано обсяг стартових та поточних витрат на започаткування та функціонування бізнесу. Проведено оцінку економічної ефективності проекту та аналіз можливих ризиків.
The paper considers general concept of the establishment of baking business in Ukraine. Was described business idea for launching bakery business, also was considered regulatory framework in the sphere of production of bakery products and was actualize the choice of the legal form and the taxation system of the newly created business. Was analyzed situation on the market of baking products; the amount of start-up and current expenses for the foundation and operation of the business. The economic efficiency of the project was reviewed and were analyzed possible risks.

Опис

Бібліографічний опис

Підтвердження

Огляд

Доповнено

Посилаються