Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8319
Title: Економічне обґрунтування проекту створення пекарні «Бріош»
Other Titles: Business case for foundation of a bakery "Brioche"
Authors: Супряга, Д.В.
Issue Date: 2018
Keywords: ринок хлібобулочних виробів
пекарня
стартовий капітал
інвестиції
поточні витрати
ефективність інвестицій
оцінка ризиків
bakery market
bakery
startup capital
investments
current expenses
investment efficiency
risk assessment
Abstract: У роботі розглянуто загальну концепцію створення хлібопекарського бізнесу в Україні, охарактеризовано бізнес-ідею щодо започаткування хлібопекарської справи, розглянуто нормативно-правові засади виробництва хлібобулочної продукції; обґрунтовано вибір організаційно-правової форми та системи оподаткування новостворюваного бізнесу. Проаналізовано кон’юнктуру ринку хлібопекарської продукції; сформовано обсяг стартових та поточних витрат на започаткування та функціонування бізнесу. Проведено оцінку економічної ефективності проекту та аналіз можливих ризиків.
The paper considers general concept of the establishment of baking business in Ukraine. Was described business idea for launching bakery business, also was considered regulatory framework in the sphere of production of bakery products and was actualize the choice of the legal form and the taxation system of the newly created business. Was analyzed situation on the market of baking products; the amount of start-up and current expenses for the foundation and operation of the business. The economic efficiency of the project was reviewed and were analyzed possible risks.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8319
Appears in Collections:Факультет економіки і управління підприємництвом

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дипломна робота.pdf565,68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.