Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8319
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСупряга, Д.В.-
dc.date.accessioned2019-02-04T22:07:46Z-
dc.date.available2019-02-04T22:07:46Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8319-
dc.description.abstractУ роботі розглянуто загальну концепцію створення хлібопекарського бізнесу в Україні, охарактеризовано бізнес-ідею щодо започаткування хлібопекарської справи, розглянуто нормативно-правові засади виробництва хлібобулочної продукції; обґрунтовано вибір організаційно-правової форми та системи оподаткування новостворюваного бізнесу. Проаналізовано кон’юнктуру ринку хлібопекарської продукції; сформовано обсяг стартових та поточних витрат на започаткування та функціонування бізнесу. Проведено оцінку економічної ефективності проекту та аналіз можливих ризиків.ru_RU
dc.description.abstractThe paper considers general concept of the establishment of baking business in Ukraine. Was described business idea for launching bakery business, also was considered regulatory framework in the sphere of production of bakery products and was actualize the choice of the legal form and the taxation system of the newly created business. Was analyzed situation on the market of baking products; the amount of start-up and current expenses for the foundation and operation of the business. The economic efficiency of the project was reviewed and were analyzed possible risks.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectринок хлібобулочних виробівru_RU
dc.subjectпекарняru_RU
dc.subjectстартовий капіталru_RU
dc.subjectінвестиціїru_RU
dc.subjectпоточні витратиru_RU
dc.subjectефективність інвестиційru_RU
dc.subjectоцінка ризиківru_RU
dc.subjectbakery marketru_RU
dc.subjectbakeryru_RU
dc.subjectstartup capitalru_RU
dc.subjectinvestmentsru_RU
dc.subjectcurrent expensesru_RU
dc.subjectinvestment efficiencyru_RU
dc.subjectrisk assessmentru_RU
dc.titleЕкономічне обґрунтування проекту створення пекарні «Бріош»ru_RU
dc.title.alternativeBusiness case for foundation of a bakery "Brioche"ru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дипломна робота.pdf565,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.