Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8319
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Супряга, Д.В. | - |
dc.date.accessioned | 2019-02-04T22:07:46Z | - |
dc.date.available | 2019-02-04T22:07:46Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8319 | - |
dc.description.abstract | У роботі розглянуто загальну концепцію створення хлібопекарського бізнесу в Україні, охарактеризовано бізнес-ідею щодо започаткування хлібопекарської справи, розглянуто нормативно-правові засади виробництва хлібобулочної продукції; обґрунтовано вибір організаційно-правової форми та системи оподаткування новостворюваного бізнесу. Проаналізовано кон’юнктуру ринку хлібопекарської продукції; сформовано обсяг стартових та поточних витрат на започаткування та функціонування бізнесу. Проведено оцінку економічної ефективності проекту та аналіз можливих ризиків. | ru_RU |
dc.description.abstract | The paper considers general concept of the establishment of baking business in Ukraine. Was described business idea for launching bakery business, also was considered regulatory framework in the sphere of production of bakery products and was actualize the choice of the legal form and the taxation system of the newly created business. Was analyzed situation on the market of baking products; the amount of start-up and current expenses for the foundation and operation of the business. The economic efficiency of the project was reviewed and were analyzed possible risks. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | ринок хлібобулочних виробів | ru_RU |
dc.subject | пекарня | ru_RU |
dc.subject | стартовий капітал | ru_RU |
dc.subject | інвестиції | ru_RU |
dc.subject | поточні витрати | ru_RU |
dc.subject | ефективність інвестицій | ru_RU |
dc.subject | оцінка ризиків | ru_RU |
dc.subject | bakery market | ru_RU |
dc.subject | bakery | ru_RU |
dc.subject | startup capital | ru_RU |
dc.subject | investments | ru_RU |
dc.subject | current expenses | ru_RU |
dc.subject | investment efficiency | ru_RU |
dc.subject | risk assessment | ru_RU |
dc.title | Економічне обґрунтування проекту створення пекарні «Бріош» | ru_RU |
dc.title.alternative | Business case for foundation of a bakery "Brioche" | ru_RU |
dc.type | Diplomas | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Факультет економіки і управління підприємництвом |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дипломна робота.pdf | 565,68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.