Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8325
Title: Економічне обґрунтування проекту відкриття закладу швидкого харчування
Other Titles: Economic substantiation of the project for the establishment of a fast food establishment
Authors: Маланча, І.С.
Issue Date: 2018
metadata.dc.contributor.advisor: 
Keywords: бізнес
оподаткування
фаст-фуд
проект
аналіз ринку
ефективність
ризики
business
taxation
fast food
project
market analysis
efficiency
risks
Abstract: У роботі розглядаються теоретичні аспекти відкриття власної справи в галузі ресторанного господарства. Обґрунтована ідея бізнесу та система оподаткування. Проаналізований конкурентне середовище на ринку ресторанного господарства. Визначено конкурентний стан підприємства. Запропоновано проект створення підприємства. Проведено оцінку економічної ефективності проекту. Проаналізовано можливі ризики та запропоновано заходи щодо їхньої мінімізації.
The article deals with the theoretical aspects of opening a business in the field of restaurant industry. The idea of business and taxation system is grounded. The conditional environment in the market of restaurant industry is analyzed. The competitive state of the enterprise is determined. The project of creation of the enterprise is offered. An estimation of economic efficiency of the project is conducted. The analysis of possible risks and measures to minimize them are proposed.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8325
Appears in Collections:Факультет економіки і управління підприємництвом

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дипломна робота.pdf192,3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.