Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8326
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАбедова, C.Е.-
dc.date.accessioned2019-02-04T22:48:06Z-
dc.date.available2019-02-04T22:48:06Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8326-
dc.description.abstractМетою роботи є теоретичні, методичні та прикладні аспекти започаткування в сфері ресторанного господарства власної справи у вигляді кав'ярні.ru_RU
dc.description.abstractThe purpose of the work is theoretical, methodological and applied aspects Starting a restaurant business in the form of a business coffee shops.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectкав’ярніru_RU
dc.subjectзапочаткування бізнесуru_RU
dc.subjectресторанный бізнесru_RU
dc.subjectcoffee shopsru_RU
dc.subjectbusiness start-upru_RU
dc.subjectrestaurant businessru_RU
dc.titleЕкономічне обґрунтування проекту створення кав’ярніru_RU
dc.title.alternativeEconomic justification of the project creation coffee shopsru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дипломна робота.pdf730,28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.