Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8330
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВойцеховська, В.В.-
dc.date.accessioned2019-02-04T23:39:01Z-
dc.date.available2019-02-04T23:39:01Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8330-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти відкриття власної справи в галузі ресторанного господарства. Обґрунтована ідея бізнесу та система оподаткування. Проаналізований конкурентне середовище на ринку ресторанного господарства. Запропоновано проект створення підприємства. Проведено оцінку економічної ефективності проекту. Проаналізовано можливі ризики та запропоновано заходи щодо їхньої мінімізації.ru_RU
dc.description.abstractThe final work of the bachelor consists of the three sections. The object of the research is the process of substantiation of the feasibility of creating a restaurant-pizzeria for the franchise "PESTO CAFE". The article deals with the theoretical aspects of opening a business in the field of restaurant industry. The idea of business and taxation system is grounded. The conditional environment in the market of restaurant industry is analyzed. The competitive state of the enterprise is determined. The project of creation of the enterprise is offered. An estimation of economic efficiency of the project is conducted. The analysis of possible risks and measures to minimize them are proposed.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectбізнесru_RU
dc.subjectоподаткуванняru_RU
dc.subjectфаст-фудru_RU
dc.subjectпроектru_RU
dc.subjectаналіз ринкуru_RU
dc.subjectефективністьru_RU
dc.subjectризикиru_RU
dc.subjectbusinessru_RU
dc.subjecttaxationru_RU
dc.subjectfast foodru_RU
dc.subjectprojectru_RU
dc.subjectmarket analysisru_RU
dc.subjectefficiencyru_RU
dc.subjectrisksru_RU
dc.titleЕкономічне обґрунтування проекту відкриття ресторануru_RU
dc.title.alternativeThe economic justification of the project to open a restaurantru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дипломна робота.pdf183,61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.