Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8337
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКекляк, В.І.-
dc.date.accessioned2019-02-05T00:08:06Z-
dc.date.available2019-02-05T00:08:06Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8337-
dc.description.abstractВ роботі розглянуті теоретичні основи обґрунтування бізнесу у ресторанній справі, надана аналітична оцінка можливості створення об'єкта ресторанного господарства в м. Одеса. Розроблено бізнес-проект створення ресторану здорового харчування «БУРЯЧОК» та проведений аналіз його ефективності. Надані рекомендації з удосконалення економічної ефективності діяльності ресторану здорового харчування. Визначені основні способи контролю ризиків проекту зі створення ресторану, та шляхом застосування методу експертних оцінок розраховані ризики розробленого проекту ресторану.ru_RU
dc.description.abstractIn the paper the theoretical basis of study business in the restaurant business, provided analytical assessment of the possibility of creating an object in the restaurant industry. Odessa. The business project to create a healthy food restaurant "Burachok" and analysis of its effectiveness. Recommendations to improve the economic performance of healthy food restaurant. The basic methods of controlling the risks of the project on creation of the restaurant, and by applying the method of expert estimations calculated risks emerging draft restaurant.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectбізнес-планru_RU
dc.subjectресторан здорового харчуванняru_RU
dc.subjectдохідru_RU
dc.subjectвитратиru_RU
dc.subjectкредитru_RU
dc.subjectлізингru_RU
dc.subjectприбутокru_RU
dc.subjectефективністьru_RU
dc.subjectставка дисконтуванняru_RU
dc.subjectчиста приведена вартістьru_RU
dc.subjectвнутрішня норма доходностіru_RU
dc.subjectіндекс рентабельності проектуru_RU
dc.subjectперіод окупності проектуru_RU
dc.subjectризик проектуru_RU
dc.subjectbusiness planru_RU
dc.subjecthealthy food restaurantru_RU
dc.subjectincomeru_RU
dc.subjectexpensesru_RU
dc.subjectloanru_RU
dc.subjectleaseru_RU
dc.subjectprofitru_RU
dc.subjectefficiencyru_RU
dc.subjectdiscount rateru_RU
dc.subjectnet present valueru_RU
dc.subjectinternal rate of returnru_RU
dc.subjectprofitability index project payback period of the projectru_RU
dc.subjectproject riskru_RU
dc.titleЕкономічне обґрунтування проекту створення ресторану здорового харчування «Бурячок»ru_RU
dc.title.alternativeEconomic justification for the project to create healthy food restaurant "Burachok"ru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дипломна робота.pdf373,59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.