Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8338
Назва: | Економічне обґрунтування проекту створення міні-пекарні |
Інші назви: | Economic justification of the project creation mini-bakery |
Автори: | Мельник, Д.В. |
Дата публікації: | 2018 |
Ключові слова: | міні-пекарні хлібобулочні вироби поточні витрат відкриття бізнесу mini-bakery bakery products running costs business opening |
Короткий огляд (реферат): | Мета випускної роботи – теоретичні, методичні та прикладні аспекти започаткування власної справи в сфері хлібопекарського бізнесу. The purpose of the final work - the theoretical, methodological and applied aspects of starting their own business in the field of baking business. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8338 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет економіки і управління підприємництвом |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дипломна робота.pdf | 623,03 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.