Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8338
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мельник, Д.В. | - |
dc.date.accessioned | 2019-02-05T00:14:59Z | - |
dc.date.available | 2019-02-05T00:14:59Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8338 | - |
dc.description.abstract | Мета випускної роботи – теоретичні, методичні та прикладні аспекти започаткування власної справи в сфері хлібопекарського бізнесу. | ru_RU |
dc.description.abstract | The purpose of the final work - the theoretical, methodological and applied aspects of starting their own business in the field of baking business. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | міні-пекарні | ru_RU |
dc.subject | хлібобулочні вироби | ru_RU |
dc.subject | поточні витрат | ru_RU |
dc.subject | відкриття бізнесу | ru_RU |
dc.subject | mini-bakery | ru_RU |
dc.subject | bakery products | ru_RU |
dc.subject | running costs | ru_RU |
dc.subject | business opening | ru_RU |
dc.title | Економічне обґрунтування проекту створення міні-пекарні | ru_RU |
dc.title.alternative | Economic justification of the project creation mini-bakery | ru_RU |
dc.type | Diplomas | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Факультет економіки і управління підприємництвом |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дипломна робота.pdf | 623,03 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.