Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8338
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМельник, Д.В.-
dc.date.accessioned2019-02-05T00:14:59Z-
dc.date.available2019-02-05T00:14:59Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8338-
dc.description.abstractМета випускної роботи – теоретичні, методичні та прикладні аспекти започаткування власної справи в сфері хлібопекарського бізнесу.ru_RU
dc.description.abstractThe purpose of the final work - the theoretical, methodological and applied aspects of starting their own business in the field of baking business.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectміні-пекарніru_RU
dc.subjectхлібобулочні виробиru_RU
dc.subjectпоточні витратru_RU
dc.subjectвідкриття бізнесуru_RU
dc.subjectmini-bakeryru_RU
dc.subjectbakery productsru_RU
dc.subjectrunning costsru_RU
dc.subjectbusiness openingru_RU
dc.titleЕкономічне обґрунтування проекту створення міні-пекарніru_RU
dc.title.alternativeEconomic justification of the project creation mini-bakeryru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дипломна робота.pdf623,03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.