Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8339
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСалтанов, В.О.-
dc.date.accessioned2019-02-05T00:22:37Z-
dc.date.available2019-02-05T00:22:37Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8339-
dc.description.abstractМета випускної роботи: дослідити теоретичні, методологічні аспекти та прикладні аспекти створення підприємства з надання кейтерингових послуг.ru_RU
dc.description.abstractThe purpose of the graduation work: to study the theoretical, methodological and applied aspects of creating a catering service company.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectкейтерингові послугиru_RU
dc.subjectзапочаткування бізнесуru_RU
dc.subjectcatering servicesru_RU
dc.subjectstarting up a businessru_RU
dc.titleЕкономічне обґрунтування проекту надання послуг кейтерингуru_RU
dc.title.alternativeEconomic justification of catering service delivery projectru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дипломна робота.pdf383,12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.