Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8339
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Салтанов, В.О. | - |
dc.date.accessioned | 2019-02-05T00:22:37Z | - |
dc.date.available | 2019-02-05T00:22:37Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8339 | - |
dc.description.abstract | Мета випускної роботи: дослідити теоретичні, методологічні аспекти та прикладні аспекти створення підприємства з надання кейтерингових послуг. | ru_RU |
dc.description.abstract | The purpose of the graduation work: to study the theoretical, methodological and applied aspects of creating a catering service company. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | кейтерингові послуги | ru_RU |
dc.subject | започаткування бізнесу | ru_RU |
dc.subject | catering services | ru_RU |
dc.subject | starting up a business | ru_RU |
dc.title | Економічне обґрунтування проекту надання послуг кейтерингу | ru_RU |
dc.title.alternative | Economic justification of catering service delivery project | ru_RU |
dc.type | Diplomas | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Факультет економіки і управління підприємництвом |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дипломна робота.pdf | 383,12 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.