Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8343
Назва: Економічне обґрунтування проекту створення ресторану з міні-пивоварною
Інші назви: Economic justification of the project creation a restaurant with a mini brewery
Автори: Сиволапенко, А.О.
Дата публікації: 2018
Ключові слова: започаткування власної справи
ресторанне господарство
готельно-ресторанний бізнес
starting up your own business
restaurant business
hotel and restaurant business
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є дослідження теоретичних положень та здійснення розрахунків щодо обґрунтування доцільності відкриття ресторану.
The purpose of the work is to study theoretical positions and make calculations to justify the expediency of opening a restaurant.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8343
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дипломна робота.pdf275,64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.