Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8343
Назва: | Економічне обґрунтування проекту створення ресторану з міні-пивоварною |
Інші назви: | Economic justification of the project creation a restaurant with a mini brewery |
Автори: | Сиволапенко, А.О. |
Дата публікації: | 2018 |
Ключові слова: | започаткування власної справи ресторанне господарство готельно-ресторанний бізнес starting up your own business restaurant business hotel and restaurant business |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є дослідження теоретичних положень та здійснення розрахунків щодо обґрунтування доцільності відкриття ресторану. The purpose of the work is to study theoretical positions and make calculations to justify the expediency of opening a restaurant. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8343 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет економіки і управління підприємництвом |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дипломна робота.pdf | 275,64 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.