Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8343
Title: Економічне обґрунтування проекту створення ресторану з міні-пивоварною
Other Titles: Economic justification of the project creation a restaurant with a mini brewery
Authors: Сиволапенко, А.О.
Issue Date: 2018
Keywords: започаткування власної справи
ресторанне господарство
готельно-ресторанний бізнес
starting up your own business
restaurant business
hotel and restaurant business
Abstract: Метою роботи є дослідження теоретичних положень та здійснення розрахунків щодо обґрунтування доцільності відкриття ресторану.
The purpose of the work is to study theoretical positions and make calculations to justify the expediency of opening a restaurant.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8343
Appears in Collections:Факультет економіки і управління підприємництвом

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дипломна робота.pdf275,64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.