Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8343
Title: | Економічне обґрунтування проекту створення ресторану з міні-пивоварною |
Other Titles: | Economic justification of the project creation a restaurant with a mini brewery |
Authors: | Сиволапенко, А.О. |
Issue Date: | 2018 |
Keywords: | започаткування власної справи ресторанне господарство готельно-ресторанний бізнес starting up your own business restaurant business hotel and restaurant business |
Abstract: | Метою роботи є дослідження теоретичних положень та здійснення розрахунків щодо обґрунтування доцільності відкриття ресторану. The purpose of the work is to study theoretical positions and make calculations to justify the expediency of opening a restaurant. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8343 |
Appears in Collections: | Факультет економіки і управління підприємництвом |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Дипломна робота.pdf | 275,64 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.