Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8343
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСиволапенко, А.О.-
dc.date.accessioned2019-02-05T00:47:14Z-
dc.date.available2019-02-05T00:47:14Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8343-
dc.description.abstractМетою роботи є дослідження теоретичних положень та здійснення розрахунків щодо обґрунтування доцільності відкриття ресторану.ru_RU
dc.description.abstractThe purpose of the work is to study theoretical positions and make calculations to justify the expediency of opening a restaurant.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectзапочаткування власної справиru_RU
dc.subjectресторанне господарствоru_RU
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесru_RU
dc.subjectstarting up your own businessru_RU
dc.subjectrestaurant businessru_RU
dc.subjecthotel and restaurant businessru_RU
dc.titleЕкономічне обґрунтування проекту створення ресторану з міні-пивоварноюru_RU
dc.title.alternativeEconomic justification of the project creation a restaurant with a mini breweryru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дипломна робота.pdf275,64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.