Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8344
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шахназарян, А.Г. | - |
dc.date.accessioned | 2019-02-05T00:52:47Z | - |
dc.date.available | 2019-02-05T00:52:47Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8344 | - |
dc.description.abstract | Метою праці є вивчення та розгляд прикладних, методичних та теоретичних аспектів організації бізнесу у сфері ресторанного господарства. | ru_RU |
dc.description.abstract | The purpose of the work is to study and review the applied, methodological and theoretical aspects of business organization in the restaurant industry. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | ресторанні послуги | ru_RU |
dc.subject | оподаткування | ru_RU |
dc.subject | послуги харчування | ru_RU |
dc.subject | restaurant services | ru_RU |
dc.subject | taxation | ru_RU |
dc.subject | catering services | ru_RU |
dc.title | Економічне обґрунтування проекту створення кафе спортивного харчування | ru_RU |
dc.title.alternative | Economic justification of the project creation cafe of sports nutrition | ru_RU |
dc.type | Diplomas | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Факультет економіки і управління підприємництвом |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дипломна робота.pdf | 495,06 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.