Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8346
Назва: | Економічне обґрунтування проекту відкриття піцерії |
Інші назви: | Economic justification of the pizza opening project |
Автори: | Шатов, Д.О. |
Дата публікації: | 2018 |
Ключові слова: | піцерія власна справа ресторанне господарство pizzeria own business restaurant business |
Короткий огляд (реферат): | Мета випускної роботи – теоретичне обґрунтування, методичні та прикладні аспекти започаткування власної справи в сфері ресторанного бізнесу. The purpose of graduation work is theoretical substantiation, methodical and applied aspects of starting their own business in the sphere of restaurant business. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8346 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет економіки і управління підприємництвом |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дипломна робота..pdf | 305,5 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.