Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8346
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шатов, Д.О. | - |
dc.date.accessioned | 2019-02-05T01:08:10Z | - |
dc.date.available | 2019-02-05T01:08:10Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8346 | - |
dc.description.abstract | Мета випускної роботи – теоретичне обґрунтування, методичні та прикладні аспекти започаткування власної справи в сфері ресторанного бізнесу. | ru_RU |
dc.description.abstract | The purpose of graduation work is theoretical substantiation, methodical and applied aspects of starting their own business in the sphere of restaurant business. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | піцерія | ru_RU |
dc.subject | власна справа | ru_RU |
dc.subject | ресторанне господарство | ru_RU |
dc.subject | pizzeria | ru_RU |
dc.subject | own business | ru_RU |
dc.subject | restaurant business | ru_RU |
dc.title | Економічне обґрунтування проекту відкриття піцерії | ru_RU |
dc.title.alternative | Economic justification of the pizza opening project | ru_RU |
dc.type | Diplomas | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Факультет економіки і управління підприємництвом |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дипломна робота..pdf | 305,5 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.