Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8346
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШатов, Д.О.-
dc.date.accessioned2019-02-05T01:08:10Z-
dc.date.available2019-02-05T01:08:10Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8346-
dc.description.abstractМета випускної роботи – теоретичне обґрунтування, методичні та прикладні аспекти започаткування власної справи в сфері ресторанного бізнесу.ru_RU
dc.description.abstractThe purpose of graduation work is theoretical substantiation, methodical and applied aspects of starting their own business in the sphere of restaurant business.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectпіцеріяru_RU
dc.subjectвласна справаru_RU
dc.subjectресторанне господарствоru_RU
dc.subjectpizzeriaru_RU
dc.subjectown businessru_RU
dc.subjectrestaurant businessru_RU
dc.titleЕкономічне обґрунтування проекту відкриття піцеріїru_RU
dc.title.alternativeEconomic justification of the pizza opening projectru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дипломна робота..pdf305,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.