Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8348
Назва: Економічне обґрунтування проекту створення кафе швидкого обслуговування „Печена картопля”
Інші назви: Economic substantiation of the project creation Fast Food Cafe "Baked Potato"
Автори: Почтаренко, К.Г.
Дата публікації: 2018
Ключові слова: ресторанне господарство
кафе швидкого харчування
фаст-фуд
бізнес-ідея
проект
ефективність
доцільність
ризик
restaurant industry
fast food
business idea
project
efficiency
expediency
risk
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядається загальна концепція відкриття бізнесу у сфері ресторанного господарства. Розглянуто бізнес-ідею започаткування кафе швидкого харчування у місті Одеса в Приморському районі. Досліджуються умови організації та здійснення підприємницької діяльності в Одесі. Проаналізовано конкурентне середовище на ринку ресторанного господарства у м. Одеса та визначені внутрішні конкурентні переваги закладу «Печена картопля», визначені напрями розвитку кафе. Розраховано витрати на створення і функціонування кафе швидкого харчування. Спрогнозовано прибуток від реалізації продукції закладу. Проведено оцінку економічної ефективності проекту. Проаналізовані можливі ризики та запропоновані заходи щодо їх мінімізації.
The paper considers the general concept of opening a business in the restaurant industry. Considered the business idea of starting a fast food cafe in the city of Odessa in the Primorsky district. The conditions of organization and implementation of entrepreneurial activity in Odessa are investigated. The competitive environment in the restaurant market in Odessa was analyzed and the internal competitive advantages of the "Baked Potato" establishment were determined, directions of development of the cafe were determined. The cost of creating and operating a fast food cafe is calculated. Predicted profit from sales of the institution. An estimation of economic efficiency of the project is conducted. The analysis of possible risks and proposed measures to minimize them.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8348
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.