Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8348
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПочтаренко, К.Г.-
dc.date.accessioned2019-02-06T09:44:41Z-
dc.date.available2019-02-06T09:44:41Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8348-
dc.description.abstractУ роботі розглядається загальна концепція відкриття бізнесу у сфері ресторанного господарства. Розглянуто бізнес-ідею започаткування кафе швидкого харчування у місті Одеса в Приморському районі. Досліджуються умови організації та здійснення підприємницької діяльності в Одесі. Проаналізовано конкурентне середовище на ринку ресторанного господарства у м. Одеса та визначені внутрішні конкурентні переваги закладу «Печена картопля», визначені напрями розвитку кафе. Розраховано витрати на створення і функціонування кафе швидкого харчування. Спрогнозовано прибуток від реалізації продукції закладу. Проведено оцінку економічної ефективності проекту. Проаналізовані можливі ризики та запропоновані заходи щодо їх мінімізації.ru_RU
dc.description.abstractThe paper considers the general concept of opening a business in the restaurant industry. Considered the business idea of starting a fast food cafe in the city of Odessa in the Primorsky district. The conditions of organization and implementation of entrepreneurial activity in Odessa are investigated. The competitive environment in the restaurant market in Odessa was analyzed and the internal competitive advantages of the "Baked Potato" establishment were determined, directions of development of the cafe were determined. The cost of creating and operating a fast food cafe is calculated. Predicted profit from sales of the institution. An estimation of economic efficiency of the project is conducted. The analysis of possible risks and proposed measures to minimize them.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectресторанне господарствоru_RU
dc.subjectкафе швидкого харчуванняru_RU
dc.subjectфаст-фудru_RU
dc.subjectбізнес-ідеяru_RU
dc.subjectпроектru_RU
dc.subjectефективністьru_RU
dc.subjectдоцільністьru_RU
dc.subjectризикru_RU
dc.subjectrestaurant industryru_RU
dc.subjectfast foodru_RU
dc.subjectbusiness idearu_RU
dc.subjectprojectru_RU
dc.subjectefficiencyru_RU
dc.subjectexpediencyru_RU
dc.subjectriskru_RU
dc.titleЕкономічне обґрунтування проекту створення кафе швидкого обслуговування „Печена картопля”ru_RU
dc.title.alternativeEconomic substantiation of the project creation Fast Food Cafe "Baked Potato"ru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.