Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8458
Назва: | Методичні підходи до розробки статистичних моделей оцінки ризику фінансового стану підприємств (на прикладі виробників олійно-жирової продукції) |
Інші назви: | Methodical approaches to the development of statistical models of risk assessment of the financial state of enterprises (on the example of producers of oil and fat products) |
Автори: | Балджи, М.Д. Baldzhy, M. |
Бібліографічний опис: | Методичні підходи до розробки статистичних моделей оцінки ризику фінансового стану підприємств (на прикладі виробників олійно-жирової продукції) / М. Д. Балджи, С. В. Ноженко // Financial support the development of the Ukrainian agricultural sector: monograph. – Shioda GmbH, Steyr, Ausria, 2018. |
Дата публікації: | 2018 |
Ключові слова: | модель підприємство ризик олійно-жирова продукція model enterprise risk oil and fat products глава з книги |
Короткий огляд (реферат): | Обґрунтовано підходи до розробки статистичних моделей оцінки ризику фінансового стану підприємств. Approaches to the development of statistical models of risk assessment of the financial condition of enterprises are substantiated. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8458 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра економіки, права та управління бізнесом |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Методичні підходи до розробки статистичних моделей оцінки ризику фінансового стану підприємств.pdf | 199,77 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.