Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8458
Назва: Методичні підходи до розробки статистичних моделей оцінки ризику фінансового стану підприємств (на прикладі виробників олійно-жирової продукції)
Інші назви: Methodical approaches to the development of statistical models of risk assessment of the financial state of enterprises (on the example of producers of oil and fat products)
Автори: Балджи, М.Д.
Baldzhy, M.
Бібліографічний опис: Методичні підходи до розробки статистичних моделей оцінки ризику фінансового стану підприємств (на прикладі виробників олійно-жирової продукції) / М. Д. Балджи, С. В. Ноженко // Financial support the development of the Ukrainian agricultural sector: monograph. – Shioda GmbH, Steyr, Ausria, 2018.
Дата публікації: 2018
Ключові слова: модель
підприємство
ризик
олійно-жирова продукція
model
enterprise
risk
oil and fat products
глава з книги
Короткий огляд (реферат): Обґрунтовано підходи до розробки статистичних моделей оцінки ризику фінансового стану підприємств.
Approaches to the development of statistical models of risk assessment of the financial condition of enterprises are substantiated.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8458
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки, права та управління бізнесом



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.