Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/847
Назва: | Моделювання системи чинників щодо адаптації м’ясопереробних підприємств до зовнішнього середовища |
Автори: | Кравченко, В.О. Кравченко, В.А. Kravchenko, V. |
Бібліографічний опис: | Кравченко В. О. Моделювання системи чинників щодо адаптації м’ясопереробних підприємств до зовнішнього середовища / В. О. Кравченко, Н. А. Туріца // Вісник соціально-економічних досліджень : зб. наук. пр. / голов. ред. М. І. Звєряков; Одеський держ. екон. ун-т. – Одеса, 2010. – Вип. 38. - С. 277-284. |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Одеський державний економічний університет |
Короткий огляд (реферат): | У статті проаналізовано сучасний стан м'ясної галузі Одеського регіону, визначено причини занепаду, проблеми галузі та основні можливі шляхи виходу з кризи. Надано рекомендації щодо поліпшення підприємств м'ясної промисловості – це поліпшення якості продукції для конкурентоспроможності продукції на світовому ринку завдяки використанню новітньої технології та створенню кооперативного механізму із сільсько-господарськими підприємствами. The article analyses the current state of the meat industry in Odessa region; the causes of its decay and the main problems of the industry are defined; the major variants of the crisis solution are presented. Recommendations are offered to improve meat industry enterprises: these are improvement of the product quality on world market due applying new technologies and creating cooperative mechanism with agrarian enterprises. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/847 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 38 Кафедра менеджменту організацій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кравченко В.О., Туріца Н.А. Моделювання системи чинників щодо адаптації м’ясопереробних підприємств до зовнішнього середовища.pdf | 180,64 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.