Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/847
Title: | Моделювання системи чинників щодо адаптації м’ясопереробних підприємств до зовнішнього середовища |
Authors: | Кравченко, В.О. Кравченко, В.А. Kravchenko, V. |
Citation: | Кравченко В. О. Моделювання системи чинників щодо адаптації м’ясопереробних підприємств до зовнішнього середовища / В. О. Кравченко, Н. А. Туріца // Вісник соціально-економічних досліджень : зб. наук. пр. / голов. ред. М. І. Звєряков; Одеський держ. екон. ун-т. – Одеса, 2010. – Вип. 38. - С. 277-284. |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Одеський державний економічний університет |
Abstract: | У статті проаналізовано сучасний стан м'ясної галузі Одеського регіону, визначено причини занепаду, проблеми галузі та основні можливі шляхи виходу з кризи. Надано рекомендації щодо поліпшення підприємств м'ясної промисловості – це поліпшення якості продукції для конкурентоспроможності продукції на світовому ринку завдяки використанню новітньої технології та створенню кооперативного механізму із сільсько-господарськими підприємствами. The article analyses the current state of the meat industry in Odessa region; the causes of its decay and the main problems of the industry are defined; the major variants of the crisis solution are presented. Recommendations are offered to improve meat industry enterprises: these are improvement of the product quality on world market due applying new technologies and creating cooperative mechanism with agrarian enterprises. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/847 |
Appears in Collections: | Випуск 38 Кафедра менеджменту організацій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Кравченко В.О., Туріца Н.А. Моделювання системи чинників щодо адаптації м’ясопереробних підприємств до зовнішнього середовища.pdf | 180,64 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.