Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/847
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКравченко, В.О.-
dc.contributor.authorКравченко, В.А.-
dc.contributor.authorKravchenko, V.-
dc.date.accessioned2013-12-10T11:50:28Z-
dc.date.available2013-12-10T11:50:28Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationКравченко В. О. Моделювання системи чинників щодо адаптації м’ясопереробних підприємств до зовнішнього середовища / В. О. Кравченко, Н. А. Туріца // Вісник соціально-економічних досліджень : зб. наук. пр. / голов. ред. М. І. Звєряков; Одеський держ. екон. ун-т. – Одеса, 2010. – Вип. 38. - С. 277-284.ru_RU
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/847-
dc.description.abstractУ статті проаналізовано сучасний стан м'ясної галузі Одеського регіону, визначено причини занепаду, проблеми галузі та основні можливі шляхи виходу з кризи. Надано рекомендації щодо поліпшення підприємств м'ясної промисловості – це поліпшення якості продукції для конкурентоспроможності продукції на світовому ринку завдяки використанню новітньої технології та створенню кооперативного механізму із сільсько-господарськими підприємствами. The article analyses the current state of the meat industry in Odessa region; the causes of its decay and the main problems of the industry are defined; the major variants of the crisis solution are presented. Recommendations are offered to improve meat industry enterprises: these are improvement of the product quality on world market due applying new technologies and creating cooperative mechanism with agrarian enterprises.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherОдеський державний економічний університетru_RU
dc.titleМоделювання системи чинників щодо адаптації м’ясопереробних підприємств до зовнішнього середовищаru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Випуск 38
Кафедра менеджменту організацій



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.