Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/847
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кравченко, В.О. | - |
dc.contributor.author | Кравченко, В.А. | - |
dc.contributor.author | Kravchenko, V. | - |
dc.date.accessioned | 2013-12-10T11:50:28Z | - |
dc.date.available | 2013-12-10T11:50:28Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Кравченко В. О. Моделювання системи чинників щодо адаптації м’ясопереробних підприємств до зовнішнього середовища / В. О. Кравченко, Н. А. Туріца // Вісник соціально-економічних досліджень : зб. наук. пр. / голов. ред. М. І. Звєряков; Одеський держ. екон. ун-т. – Одеса, 2010. – Вип. 38. - С. 277-284. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/847 | - |
dc.description.abstract | У статті проаналізовано сучасний стан м'ясної галузі Одеського регіону, визначено причини занепаду, проблеми галузі та основні можливі шляхи виходу з кризи. Надано рекомендації щодо поліпшення підприємств м'ясної промисловості – це поліпшення якості продукції для конкурентоспроможності продукції на світовому ринку завдяки використанню новітньої технології та створенню кооперативного механізму із сільсько-господарськими підприємствами. The article analyses the current state of the meat industry in Odessa region; the causes of its decay and the main problems of the industry are defined; the major variants of the crisis solution are presented. Recommendations are offered to improve meat industry enterprises: these are improvement of the product quality on world market due applying new technologies and creating cooperative mechanism with agrarian enterprises. | ru_RU |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.publisher | Одеський державний економічний університет | ru_RU |
dc.title | Моделювання системи чинників щодо адаптації м’ясопереробних підприємств до зовнішнього середовища | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 38 Кафедра менеджменту організацій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кравченко В.О., Туріца Н.А. Моделювання системи чинників щодо адаптації м’ясопереробних підприємств до зовнішнього середовища.pdf | 180,64 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.