Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8538
Назва: Основні підходи до оцінювання конкурентоспроможності підприємств готельного господарства
Інші назви: Main approaches to evaluation of the competitiveness of enterprises of the hotel business
Автори: Шикіна, О.В.
Козловський, Р.С.
Shykina, O.
Kozlovsky, R.
Бібліографічний опис: Шикіна О. В. Основні підходи до оцінювання конкурентоспроможності підприємств готельного господарства / О. В. Шикіна, Р. С. Козловський // Східна Європа: екноміка, бізнес та управління. – 2018. – №6 (17). – С. 429-433.
Дата публікації: 2018
Ключові слова: готелі
конкурентоспроможність
оцінка
методи
комплексний підхід
hotels
competitiveness
evaluation
methods
complex approach
стаття
Короткий огляд (реферат): У статті проаналізовано внутрішні та зовнішні фактори впливу на конкурентоспроможність готельних підприємств. Розглянуто підхід різних авторів до проведення аналізу конкурентоспроможності. Зроблена спроба упорядкувати та класифікувати підходи до оцінювання конкурентоспроможності підприємств готельного господарства. Проаналізовано найбільш розповсюджений тип оцінки – метод рангів. Виявлені основні тенденції та зроблені спроби комплексної оцінки конкурентоспроможності.
The article analyzes the internal and external factors influencing the competitiveness of hotel enterprises. The approach of different authors to the analysis of competitiveness is considered. An attempt has been made to streamline and classify approaches to assessing the competitiveness of hospitality enterprises. The most common type of estimation - the rank method is analyzed. The main tendencies are revealed and attempts of integrated assessment of competitiveness are made.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8538
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.