Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8538
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШикіна, О.В.-
dc.contributor.authorКозловський, Р.С.-
dc.contributor.authorShykina, O.-
dc.contributor.authorKozlovsky, R.-
dc.date.accessioned2019-03-04T11:59:50Z-
dc.date.available2019-03-04T11:59:50Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationШикіна О. В. Основні підходи до оцінювання конкурентоспроможності підприємств готельного господарства / О. В. Шикіна, Р. С. Козловський // Східна Європа: екноміка, бізнес та управління. – 2018. – №6 (17). – С. 429-433.ru_RU
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8538-
dc.description.abstractУ статті проаналізовано внутрішні та зовнішні фактори впливу на конкурентоспроможність готельних підприємств. Розглянуто підхід різних авторів до проведення аналізу конкурентоспроможності. Зроблена спроба упорядкувати та класифікувати підходи до оцінювання конкурентоспроможності підприємств готельного господарства. Проаналізовано найбільш розповсюджений тип оцінки – метод рангів. Виявлені основні тенденції та зроблені спроби комплексної оцінки конкурентоспроможності.ru_RU
dc.description.abstractThe article analyzes the internal and external factors influencing the competitiveness of hotel enterprises. The approach of different authors to the analysis of competitiveness is considered. An attempt has been made to streamline and classify approaches to assessing the competitiveness of hospitality enterprises. The most common type of estimation - the rank method is analyzed. The main tendencies are revealed and attempts of integrated assessment of competitiveness are made.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectготеліru_RU
dc.subjectконкурентоспроможністьru_RU
dc.subjectоцінкаru_RU
dc.subjectметодиru_RU
dc.subjectкомплексний підхідru_RU
dc.subjecthotelsru_RU
dc.subjectcompetitivenessru_RU
dc.subjectevaluationru_RU
dc.subjectmethodsru_RU
dc.subjectcomplex approachru_RU
dc.subjectстаття-
dc.titleОсновні підходи до оцінювання конкурентоспроможності підприємств готельного господарстваru_RU
dc.title.alternativeMain approaches to evaluation of the competitiveness of enterprises of the hotel businessru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.