Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8542
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГаласюк, С.С.-
dc.contributor.authorНездоймінов, С.Г.-
dc.contributor.authorGalasyuk, S.-
dc.contributor.authorNezdoyminov, S.-
dc.date.accessioned2019-03-05T10:03:51Z-
dc.date.available2019-03-05T10:03:51Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationГаласюк С. С. Організація готельного господарства: навчально-практичний посібник / С. С. Галасюк, С. Г. Нездоймінов. – Київ: ФОП Гуляєва В. М., 2019. – 204 с.ru_RU
dc.identifier.isbn978-617-7503-39-1-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8542-
dc.description.abstractНавчальне видання «Організація готельного господарства: навчально-практичний посібник» розроблено відповідно до вимог стандарту вищої освіти за спеціальністю 242 «Туризм» для першого (бакалаврського) рівня вищої освіти,освітньо-професійної програми підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальністю 242 «Туризм» ступеня бакалавр, робочої навчальної програми дисципліни «Організація готельного господарства» для студентів спеціальності «Туризм» та містить: методичні рекомендації до вивчення конкретних тем із запитаннями для самоконтролю, кейси та тестові завдання, вимоги та поради щодо виконання обов’язкових і вибіркових індивідуальних завдань, список рекомендованих джерел інформації та термінологічний словник. Навчально-практичний посібник пропонується для студентів закладів вищої освіти, які готуються працювати в галузі туризму, викладачів, фахівців сфери туризму та готельного господарства.ru_RU
dc.description.abstractEducational publication "Organization of hotel industry: educational and practical manual" was developed in accordance with the requirements of the standard of higher education in specialty 242 "Tourism" for the first (bachelor) level of higher education, educational and professional program of training for higher education students in the specialty 242 "Tourism" of the bachelor's degree , the study program of the discipline "Organization of the hotel industry" for students of the specialty "Tourism" and contains: methodical recommendations for the study of specific topics with questions for self-control, case studies and test tasks, requirements and advice on the implementation of mandatory and selective individual tasks, a list of recommended sources of information and a terminology dictionary. Educational and practical manual is offered for students of institutions of higher education, who are preparing to work in the field of tourism, teachers, specialists in the field of tourism and hotel industry.-
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherФОП Гуляєва В. М.ru_RU
dc.subjectготеліru_RU
dc.subjectорганізація готельного господарстваru_RU
dc.subjectзасоби розміщенняru_RU
dc.subjectматеріально-технічна база готелівru_RU
dc.subjectготельні послугиru_RU
dc.subjecthotelsru_RU
dc.subjectorganization of hotel industryru_RU
dc.subjectaccommodation facilitiesru_RU
dc.subjectmaterial and technical base of hotelsru_RU
dc.subjecthotel servicesru_RU
dc.subjectнавчальний посібник-
dc.titleОрганізація готельного господарства: навчально-практичний посібникru_RU
dc.title.alternativeOrganization of hotel industry: educational and practical manualru_RU
dc.typeLearning Objectru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.