Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8586
Title: Оптимізація складської діяльності громадського харчування за допомогою математичних методів та моделей на прикладі одеського ресторану «Апшерон»
Other Titles: Optimization of warehouse activity of public catering with the help of mathematical methods and models on the example of the Odessa restaurant "Apsheron"
Authors: Кот, О.Р.
Issue Date: 2018
Keywords: складська діяльність
громадське харчування
warehouse activity
catering
Abstract: Метою дипломної роботи є розгляд теоретичних і практичних аспектів організації запасів на підприємстві, розробка методу до вдосконалення складської діяльності для безперервної роботи ресторану «Апшерон» за допомогою однієї із існуючих моделей.
The purpose of the thesis is to consider the theoretical and practical aspects of inventory organization at the enterprise, the development of a method to improve warehouse activity for the continuous work of the Apsheron restaurant using one of the existing models.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8586
Appears in Collections:Факультет менеджменту, обліку та інформаційних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дипломна робота.pdf515,28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.