Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8586
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКот, О.Р.-
dc.date.accessioned2019-03-06T22:48:21Z-
dc.date.accessioned2019-03-06T22:48:34Z-
dc.date.available2019-03-06T22:48:21Z-
dc.date.available2019-03-06T22:48:34Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8586-
dc.description.abstractМетою дипломної роботи є розгляд теоретичних і практичних аспектів організації запасів на підприємстві, розробка методу до вдосконалення складської діяльності для безперервної роботи ресторану «Апшерон» за допомогою однієї із існуючих моделей.ru_RU
dc.description.abstractThe purpose of the thesis is to consider the theoretical and practical aspects of inventory organization at the enterprise, the development of a method to improve warehouse activity for the continuous work of the Apsheron restaurant using one of the existing models.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectскладська діяльністьru_RU
dc.subjectгромадське харчуванняru_RU
dc.subjectwarehouse activityru_RU
dc.subjectcateringru_RU
dc.titleОптимізація складської діяльності громадського харчування за допомогою математичних методів та моделей на прикладі одеського ресторану «Апшерон»ru_RU
dc.title.alternativeOptimization of warehouse activity of public catering with the help of mathematical methods and models on the example of the Odessa restaurant "Apsheron"ru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет менеджменту, обліку та інформаційних технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дипломна робота.pdf515,28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.