Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8586
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кот, О.Р. | - |
dc.date.accessioned | 2019-03-06T22:48:21Z | - |
dc.date.accessioned | 2019-03-06T22:48:34Z | - |
dc.date.available | 2019-03-06T22:48:21Z | - |
dc.date.available | 2019-03-06T22:48:34Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8586 | - |
dc.description.abstract | Метою дипломної роботи є розгляд теоретичних і практичних аспектів організації запасів на підприємстві, розробка методу до вдосконалення складської діяльності для безперервної роботи ресторану «Апшерон» за допомогою однієї із існуючих моделей. | ru_RU |
dc.description.abstract | The purpose of the thesis is to consider the theoretical and practical aspects of inventory organization at the enterprise, the development of a method to improve warehouse activity for the continuous work of the Apsheron restaurant using one of the existing models. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | складська діяльність | ru_RU |
dc.subject | громадське харчування | ru_RU |
dc.subject | warehouse activity | ru_RU |
dc.subject | catering | ru_RU |
dc.title | Оптимізація складської діяльності громадського харчування за допомогою математичних методів та моделей на прикладі одеського ресторану «Апшерон» | ru_RU |
dc.title.alternative | Optimization of warehouse activity of public catering with the help of mathematical methods and models on the example of the Odessa restaurant "Apsheron" | ru_RU |
dc.type | Diplomas | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Факультет менеджменту, обліку та інформаційних технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дипломна робота.pdf | 515,28 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.