Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8610
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЄрмолюк, А.О.-
dc.date.accessioned2019-03-12T09:45:44Z-
dc.date.available2019-03-12T09:45:44Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8610-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються питання, пов’язані із визначенням поняття готельної послуги, її складовими компонентами, готельного продукту та його рівнів у реалізації для споживачів.ru_RU
dc.description.abstractThe paper deals with issues related to the definition of the concept of hotel service, its component components, hotel product and its levels of implementation for consumers. Also defined is the concept of a new service, the level of novelty or extension of the existing service.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectготельна послугаru_RU
dc.subjectготельний продуктru_RU
dc.subjectбаза відпочинкуru_RU
dc.subjectудосконалення готельної послугиru_RU
dc.subjecthotel serviceru_RU
dc.subjecthotel productru_RU
dc.subjectcamping siteru_RU
dc.subjectimprovement of hotel serviceru_RU
dc.titleУдосконалення надання послуг готельного господарстваru_RU
dc.title.alternativeImproving the provision of services in the hotel industryru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.