Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8613
Title: | Маркетингові та організаційні аспекти розробки бізнес-плану створення закладу ресторанного господарства |
Other Titles: | Marketing and organizational aspects of developing a business plan for creating a restaurant business establishment |
Authors: | Лещенко, Г.С. |
Issue Date: | 2018 |
Keywords: | бізнес-план створення закладу ресторанне господарство business plan establishment restaurant |
Abstract: | Мета даної дипломної роботи - розробка маркетингового та організаційного обґрунтування доцільності створення кафе «Мама Одеса & Папа Тбілісі». The purpose of this thesis - the development of marketing and organizational justification for the creation of a cafe "Mama Odessa & Papa Tbilisi." |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8613 |
Appears in Collections: | Факультет міжнародної економіки* |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Лещенко Г.С..pdf | 179,94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.