Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8613
Title: Маркетингові та організаційні аспекти розробки бізнес-плану створення закладу ресторанного господарства
Other Titles: Marketing and organizational aspects of developing a business plan for creating a restaurant business establishment
Authors: Лещенко, Г.С.
Issue Date: 2018
Keywords: бізнес-план
створення закладу
ресторанне господарство
business plan
establishment
restaurant
Abstract: Мета даної дипломної роботи - розробка маркетингового та організаційного обґрунтування доцільності створення кафе «Мама Одеса & Папа Тбілісі».
The purpose of this thesis - the development of marketing and organizational justification for the creation of a cafe "Mama Odessa & Papa Tbilisi."
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8613
Appears in Collections:Факультет міжнародної економіки*

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Лещенко Г.С..pdf179,94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.