Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8614
Title: | Мотивація оплати праці в закладі ресторанного господарства |
Other Titles: | Motivation of salary in the institution restaurant business |
Authors: | Майстренко, Д.О. |
Issue Date: | 2018 |
Keywords: | персонал підприємства заробітна плата персоналу кадровий склад структура фонд оплати праці тарифна сітка погодинна оплата посадовий оклад мотивація премія винагорода компенсація продуктивність праці коефіцієнт зарплатоємність динаміка personnel of the enterprise salary of the personnel personnel structure structure wage fund tariff grid hourly payment official salary motivation bonus remuneration compensation labor productivity coefficient salary capacity dynamics |
Abstract: | Мета даної роботи - провести аналіз формування та використання фонду заробітної плати, виявити особливості мотивації оплати праці персоналу в ресторанному підприємстві. The purpose of this work is to analyze the formation and use of the wage fund, to identify features of the motivation of staff remuneration in a restaurant enterprise. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8614 |
Appears in Collections: | Факультет міжнародної економіки* |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Майстренко Д.О.Мотивація оплати праці в закладі ресторанного господарства.pdf | 324,45 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.