Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8614
Title: Мотивація оплати праці в закладі ресторанного господарства
Other Titles: Motivation of salary in the institution restaurant business
Authors: Майстренко, Д.О.
Issue Date: 2018
Keywords: персонал підприємства
заробітна плата персоналу
кадровий склад
структура
фонд оплати праці
тарифна сітка
погодинна оплата
посадовий оклад
мотивація
премія
винагорода
компенсація
продуктивність праці
коефіцієнт
зарплатоємність
динаміка
personnel of the enterprise
salary of the personnel
personnel structure
structure
wage fund
tariff grid
hourly payment
official salary
motivation
bonus
remuneration
compensation
labor productivity
coefficient
salary capacity
dynamics
Abstract: Мета даної роботи - провести аналіз формування та використання фонду заробітної плати, виявити особливості мотивації оплати праці персоналу в ресторанному підприємстві.
The purpose of this work is to analyze the formation and use of the wage fund, to identify features of the motivation of staff remuneration in a restaurant enterprise.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8614
Appears in Collections:Факультет міжнародної економіки*



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.