Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8614
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМайстренко, Д.О.-
dc.date.accessioned2019-03-12T12:10:58Z-
dc.date.available2019-03-12T12:10:58Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8614-
dc.description.abstractМета даної роботи - провести аналіз формування та використання фонду заробітної плати, виявити особливості мотивації оплати праці персоналу в ресторанному підприємстві.ru_RU
dc.description.abstractThe purpose of this work is to analyze the formation and use of the wage fund, to identify features of the motivation of staff remuneration in a restaurant enterprise.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectперсонал підприємстваru_RU
dc.subjectзаробітна плата персоналуru_RU
dc.subjectкадровий складru_RU
dc.subjectструктураru_RU
dc.subjectфонд оплати праціru_RU
dc.subjectтарифна сіткаru_RU
dc.subjectпогодинна оплатаru_RU
dc.subjectпосадовий окладru_RU
dc.subjectмотиваціяru_RU
dc.subjectпреміяru_RU
dc.subjectвинагородаru_RU
dc.subjectкомпенсаціяru_RU
dc.subjectпродуктивність праціru_RU
dc.subjectкоефіцієнтru_RU
dc.subjectзарплатоємністьru_RU
dc.subjectдинамікаru_RU
dc.subjectpersonnel of the enterpriseru_RU
dc.subjectsalary of the personnelru_RU
dc.subjectpersonnel structureru_RU
dc.subjectstructureru_RU
dc.subjectwage fundru_RU
dc.subjecttariff gridru_RU
dc.subjecthourly paymentru_RU
dc.subjectofficial salaryru_RU
dc.subjectmotivationru_RU
dc.subjectbonusru_RU
dc.subjectremunerationru_RU
dc.subjectcompensationru_RU
dc.subjectlabor productivityru_RU
dc.subjectcoefficientru_RU
dc.subjectsalary capacityru_RU
dc.subjectdynamicsru_RU
dc.titleМотивація оплати праці в закладі ресторанного господарстваru_RU
dc.title.alternativeMotivation of salary in the institution restaurant businessru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.