Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8614
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Майстренко, Д.О. | - |
dc.date.accessioned | 2019-03-12T12:10:58Z | - |
dc.date.available | 2019-03-12T12:10:58Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8614 | - |
dc.description.abstract | Мета даної роботи - провести аналіз формування та використання фонду заробітної плати, виявити особливості мотивації оплати праці персоналу в ресторанному підприємстві. | ru_RU |
dc.description.abstract | The purpose of this work is to analyze the formation and use of the wage fund, to identify features of the motivation of staff remuneration in a restaurant enterprise. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | персонал підприємства | ru_RU |
dc.subject | заробітна плата персоналу | ru_RU |
dc.subject | кадровий склад | ru_RU |
dc.subject | структура | ru_RU |
dc.subject | фонд оплати праці | ru_RU |
dc.subject | тарифна сітка | ru_RU |
dc.subject | погодинна оплата | ru_RU |
dc.subject | посадовий оклад | ru_RU |
dc.subject | мотивація | ru_RU |
dc.subject | премія | ru_RU |
dc.subject | винагорода | ru_RU |
dc.subject | компенсація | ru_RU |
dc.subject | продуктивність праці | ru_RU |
dc.subject | коефіцієнт | ru_RU |
dc.subject | зарплатоємність | ru_RU |
dc.subject | динаміка | ru_RU |
dc.subject | personnel of the enterprise | ru_RU |
dc.subject | salary of the personnel | ru_RU |
dc.subject | personnel structure | ru_RU |
dc.subject | structure | ru_RU |
dc.subject | wage fund | ru_RU |
dc.subject | tariff grid | ru_RU |
dc.subject | hourly payment | ru_RU |
dc.subject | official salary | ru_RU |
dc.subject | motivation | ru_RU |
dc.subject | bonus | ru_RU |
dc.subject | remuneration | ru_RU |
dc.subject | compensation | ru_RU |
dc.subject | labor productivity | ru_RU |
dc.subject | coefficient | ru_RU |
dc.subject | salary capacity | ru_RU |
dc.subject | dynamics | ru_RU |
dc.title | Мотивація оплати праці в закладі ресторанного господарства | ru_RU |
dc.title.alternative | Motivation of salary in the institution restaurant business | ru_RU |
dc.type | Diplomas | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Факультет міжнародної економіки* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Майстренко Д.О.Мотивація оплати праці в закладі ресторанного господарства.pdf | 324,45 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.