Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8618
Назва: | Методично-організаційні засади використання маркетингових досліджень у діяльності ресторанного закладу |
Інші назви: | Methodically the organizational basis for the use of marketing research in the restaurant |
Автори: | Решетник, К.С. |
Дата публікації: | 2018 |
Ключові слова: | маркетинг рекламна діяльність ресторанів ресторанне господарство ресторанний бізнес marketing advertising activities restaurants restaurant business |
Короткий огляд (реферат): | Метою дослідження є теоретичне обґрунтування управління маркетинговою діяльністю підприємств ресторанного бізнесу та визначення напрямів його удосконалення. The aim of the study is the theoretical justification of the management of the marketing activities of enterprises of the restaurant business and the definition of directions for its improvement. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8618 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет міжнародної економіки* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Решетник К.С. Методично-організаційні засади використання маркетингових досліджень у діяльності ресторанного закладу.pdf | 248,06 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.