Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8618
Title: | Методично-організаційні засади використання маркетингових досліджень у діяльності ресторанного закладу |
Other Titles: | Methodically the organizational basis for the use of marketing research in the restaurant |
Authors: | Решетник, К.С. |
Issue Date: | 2018 |
Keywords: | маркетинг рекламна діяльність ресторанів ресторанне господарство ресторанний бізнес marketing advertising activities restaurants restaurant business |
Abstract: | Метою дослідження є теоретичне обґрунтування управління маркетинговою діяльністю підприємств ресторанного бізнесу та визначення напрямів його удосконалення. The aim of the study is the theoretical justification of the management of the marketing activities of enterprises of the restaurant business and the definition of directions for its improvement. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8618 |
Appears in Collections: | Факультет міжнародної економіки* |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Решетник К.С. Методично-організаційні засади використання маркетингових досліджень у діяльності ресторанного закладу.pdf | 248,06 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.