Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8618
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Решетник, К.С. | - |
dc.date.accessioned | 2019-03-12T12:53:03Z | - |
dc.date.available | 2019-03-12T12:53:03Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8618 | - |
dc.description.abstract | Метою дослідження є теоретичне обґрунтування управління маркетинговою діяльністю підприємств ресторанного бізнесу та визначення напрямів його удосконалення. | ru_RU |
dc.description.abstract | The aim of the study is the theoretical justification of the management of the marketing activities of enterprises of the restaurant business and the definition of directions for its improvement. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | маркетинг | ru_RU |
dc.subject | рекламна діяльність ресторанів | ru_RU |
dc.subject | ресторанне господарство | ru_RU |
dc.subject | ресторанний бізнес | ru_RU |
dc.subject | marketing | ru_RU |
dc.subject | advertising activities restaurants | ru_RU |
dc.subject | restaurant business | ru_RU |
dc.title | Методично-організаційні засади використання маркетингових досліджень у діяльності ресторанного закладу | ru_RU |
dc.title.alternative | Methodically the organizational basis for the use of marketing research in the restaurant | ru_RU |
dc.type | Diplomas | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Факультет міжнародної економіки* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Решетник К.С. Методично-організаційні засади використання маркетингових досліджень у діяльності ресторанного закладу.pdf | 248,06 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.